Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; THANK YOU SO MUCH AZUAN MUSTAFA !
30 April 2013 | 9:18 PM | 0 comments
Hoho, i'm so happy today. Thanks bby.
28/4/2013 
pegi pavilion sebab b nak tengok ironman, tapi sampai sane tiket abes. pastu mule ah da tak tentu arah. aku pon saje je masok guess. haha. sebenanrnye tak nak beli baju pon. pastu b cakap nak beli tak? peluang hanye datang sekali. wakaka. aku pon amik la sehelai baju. THANK YOU SO MUCH BABY ! oke tau kan baju Guess bukan murah pon, harga pon bole tahan, cam nak tercabut nyawa tengok RM149, kalau mak tau konfem kene mara sebab membazir. haha. then lalu depan padini, b cakap nak beli tak rantai yang hilang hari tu? fuhh memang la nak, tapi dah takde design yang same macam dulu. lepastu jalan2 pegi sg wang. b tanye, nak tab tak? aku pon buat muke bodo je. haha. 

29/4/2013 
b teman pegi makan sebelum exam, pastu die call orang, die deal nak beli tab. terkejot jugak la, die ni bia betul. lepastu tetibe je depan mate ade Tablet Samsung 7.0 memang terkejut gile la, then bby cakap nak tak? angguk la ape lagi kan. pastu terus dapat tab tu. hoho. memang terkejut gile, ni la hadiah paling mahal pena aku dapat dari seorang lelaki. mule2 memang pikir taknak, tp memang nak pon sebenanye. tapew nnt da ade duit banyak nak bayar balik duit b. cian die :p

AZUAN MUSTAFA terima kasih untuk segale2 nye!
saye cintakan awak sehingga hujung nafas saye.
saye berharap awak la cinta saya sampai saya tutup mata!
dan saye sangat berharap awak akan jadi suami saya :)

# mumy akan jage tab ni elok2, mumy akan simpan baju ni sampai bile2, and ma akan pakai rantai ni sampai la rantai tu dah takde kat leher mumy. ilysffdm norazuan. 

TERIMA KASIH SEBAB HADIR DALAM HIDUP SAYA. dah terlalu banyak benda yang awak bagi kat saye, sampai saye sendiri belum dapat balas balik dalam harga yang same. sorry baby, mumy still study, tak banyak ane pon duit mumy. tp mumy janji nanti mumy akan tolong dady and buat dady senyum :)


Old things