Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; My last day
03 March 2013 | 10:13 AM | 0 comments

Okay actually aku habis mase 23 July hari tu, tapi malas gile nak update. best tau jadi cikgu ganti. its a wonderful memories i have there. sangat hebat, mengajar kanak2 yang comel. hoho. memang banyak yang aku belajar jadi cikgu ganti ni. memang the tough one la, aku tabik hormat dekat cikgu2 yang mengajar dengan baik.

part yang paling best, bile aku cakap ,

'today is my last day' and ade budak cakap 'ala, kenape teacher pegi'
omg, i was like so sad mase tu. sedih sangat. then aku cakap, sebab teacher kene pegi la. die tunjuk muke yang sedih sangat. wuu. i'm so miss that girl. and for 1 Uranus SK Sentul (1) thanks for the great moment you  guys have give me. althought the 1st moment i'm so hate this class sebab class ni penuh dengan budak2 nakal. rase nak geget je sume budak2 ni. haha.

Solehin, Syed Alif Kamil, Firdaus, Irfan Shah, Danish, Musyrif Najwan, Dhiyauddin, Badrul Isham, Nik Muhd Ammar, Amir Hamizan. Ohh myy precious, i'm so miss those kid. tengok la, punye rindu sampai ingat name dorang. haha.




Old things | New things