Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Saya sayang awak (!)
18 June 2012 | 11:34 PM | 0 comments
Awak, 
terime kasih sebab datang dalam hidup saye :) saye sayang awak sangat2. awak pon tau kan saye tak pernah sayang orang lain macam saye sayang awak. ini lah pertame kali saye couple lame. sebelum ni saye kapel tak sampai 3 bulan dah putus. saye tak pernah rase bahagie macamni, tapi bile dengan awak saye rase sangat.

Even hati saye keras macam batu, panas baran, suke marah2, menengking, tapi awak tetap ade dengan saye kan. perangai saye dah macam ni, perangai awak pon same macam saye, cume beza nye kadang2 awak akan rendahkan ego awak untuk saye. kalau tunggu saye, sampai bile pon saye tak nak mengalah kan. haha. saye mintak maaf sebab perangai saye macam ni. tapi saye nak awak tau sebenarnye hati saye ni lembut. walaupun bile gaduh saye berkasar dengan awak, tapi sebenarnye hati saye taknak pon buat macam tu, tapi disebabkan hati saye ni keras sangat, saye nak jugak melawan. ade orang cakap, kalau dua orang perangai yang same couple memang tak kan lame, tapi saye pelik, kenape dengan awak saye lame.

Sepanjang saye couple dengan awak, saye mintak maaf sangat sebab tak pandai pujuk awak kalau dalam telefon (otp) awak merajuk, tapi saye taktau macam mane nak pujuk, sampai kadang2 awak cakap terpakse pujuk diri sendiri. sedih je saye dengar tau. huhu. tapi kalau depan2 boleh la saye pujuk awak. hoho

Norazuan bin Mustafa thanks sebab hadir dalam hidup saye, bahagia kan saye. saye sayang awak sangat2. kami dah bersame selame 8 bulan 1 minggu 1 hari. walaupon bagi orang lain itu satu tempoh yang singkat, tapi bagi aku itu dah cukup lame sebab memang aku tak pernah couple lame macam ni. paling lame pon ade la dalam 6 bulan. huhu

and pernah jugak ade orang tanye, kenape aku tak letak gambar aku dengan die? tak perlu nak menunjuk sangat dalam fb tu, tak ke mane pon. kalau dalam hati kite dah memang ade name die, tak payah nak nak tunjuk dalam fb. macam kapel2 nowadays selalu buat kan. bukan nak kondem la, tapi kalau dah putus, mesti akan delete balik gambar tu kan? so for what simpan? kalau simpan konfem bf baru akan marah kan. so biarkan je, nak amek gamba pon bia jadi simpanan peribadi. hee. lagipon bf aku takpena pon mintak amek gamba sme2. due2 malu kot, wakaka.


Old things | New things