Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Meet my sayang :)
20 February 2012 | 5:34 AM | 2 comments

Tadyy kite jupe awak. hoho. awak kite rendu awak sangadd-2. tak tahu la kenape, maybe sebab saye dah sayang awak sangat-2 kot. even kite selalu gado, (pastu baik balik), kejap je kan kite gado. haha, lawak je. saye sayang awak tahu bie. harap kite kekal lame :) saye suke bile jupe awak, saye rase happy je, maybe sebab awak banyak cakap jugak macam saye. hee. tapi kite da jarang jupe kan bie, sebab sy da ta bole kua malam da. mybe sebab kite kerap sangat kua malam, padahal kite jupe pegi makan and borak-2 je pon kan bie. hurmm. takpela. thanks sebab boleh terime semue tu bie, iloveyouuu so much Azuan (!)

Ermm, semalam aku mimpi bende yang pelik-2, and aku harap bende tu tak betul dan takkan jadi kenyataan. "Sometimes dream can be real, sometimes not kan". so i'm hoping its not gonna be true :)

Aku dah jarang reply komen org dalam fb. tahuu kenape? aku buat untuk die, yelah kan, da ade bf. hoho. dulu-2 time single boleh la balas komen berjela-2. tapi sekarang, tak payah la kot kan. bie pon marah sebab sy suke sangat balas komen laki. hoho. tapi sy ni keras kepale gakk lahh tanak dengar. hoho. i change because of youuu bie <3

Okayy dah tu je, thanks for reading.
xoxo, eeda latif


Old things | New things