Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; I miss you baby ;(
10 January 2012 | 11:58 PM | 8 comments
Puteh, i miss youu. i miss you so much ;(
puteh ni kucing yang aku bela dari kecik. dari die baby, bawah ni gambar die, sampai die besar. jantina die jantan la. huhu. die sangat comel, baik sangat2 dengan aku. die ni kucing yang dilatih untuk kencing dalam tandas. nak dijadikan cerita, mase umur die bape tah, die mule pancut merate2. die taknak kencing dalam tandas. so my mom ambik keputusan untuk hantar die kat kampung :( lagipon abg suke sepak die. and dari situ la aku dan die berpisah. hurmm. I MISS HIM SO MUCHHH!

 
3 month






7 month



1 tahun


Aku nangis malam tadi bile pandang tempat kau selalu tido. hati aku rase sedih sangat. aku rindu kau puteh, aku rindu kau macam aku rindu orang yang aku sayang. kau selalu tido dekat hujung kaki aku kan. aku still ingat muke kau bile kau tido, comel sangat puteh. bile aku tido, kau pon tido. bile aku bangun tengah hari aku bukak mate, aku nampak kau, aku senyum, kau nampak aku da bangun, kau datang dekat aku, kau cium aku, kau bareng atas lengan aku, then kau urot aku ;(

kat aku je kan kau selalu buat macam tu. kat orang lain ko buat bodoh je. aku sayang kau puteh. mase aku lepaskan kau tu aku rase macam jantung aku terhenti, hanye tuhan yang tahu betapa sayunye hati aku nak lepaskan kau. aku bela kau dari lahir puteh. 1.11.10 dan aku lepaskan kau pada 15.11.11. aku AKAN ingat tarikh ni sampai bile2 puteh.

aku ingat lagi, aku balik kampung sebab nak jumpe kau, 5 hari aku duduk kampung, sebab nak tengok kau. kau makin kurus, hidung kau calar sebab gaduh dengan kucing kampung. aku ingat lagi bile aku langkah masuk ke dalam rumah tu, aku tanye adik sedare aku, mane puteh? die cakap kau kat atas palang atap. aku masuk nak cari kau, aku panggil kau. bile aku sebut je PUTEHHH, time tu kau tido tp kau terus bangun, kau pandang aku, kau sebut 'meow'. banyak kali kau sebut kan? kau lompat and datang kat aku laju2, aku peluk kau. aku cium kau. kau ikot je mane aku pegi. dalam mase 5 hari aku duduk kampung, kau tido dengan aku, kau taknak lepaskan aku. aku sedih sangat, aku pelok kau sampai pagi. 5 hari dah berlalu, aku terpaksa tinggalkan kau. hati aku menangis lagi. aku taknak tinggalkan kau puteh. aku nak bawak ko balek rumah. tapi bile aku pikir ape yang mak cakap aku patahkan niat aku.

seminggu aku tinggalkan kau, kuceng kat umah aku pon takleh ganti tempat kau puteh :( then makcik sedare aku tunang, aku balik kampung lagi sebab nak jumpe kau, tapi aku sedih sangat bile nenek(uwan) aku cakap kau dah hilang. rase macam jantung aku terhenti, bende yang same berulang. macam tommy aku dulu. tp skrg kau pulak, puteh hilang, puteh dah hilang ;(

uwan cite kat aku, lepas je aku balik, Puteh mengiau depan bilik yang aku tido dengan die hari tu, die macam tanye wan, mane aku? uwan cakap die meow banyak kali, die mundar mandir dekat bilik tu. kau cari aku ke puteh? uwan cakap mungkin die cari aku, die cium2 tilam yang aku tido mase hari tu. lepastu, uwan cakap die keluar rumah, nak carik aku. sampai kat rumah jiran, lepastu jiran pulang balek, tapi die hilang lagi sekali.
die nak cari aku agaknye wan cakap. tapi ;( aku takde.ya allah ;( aku mintak maaf bukan aku yang nak lepaskan kau kat sini.

Putehh, jangan mati, puteh kena kuat, satu hari nanti Insyaallah aku akan jumpa kau lagi ;(



Putehh :( aku rindu kau sangat2. semoga kau berada dalam perlindungan sepanjang hidup kau. imy :(


Old things | New things