Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; How does my blog looks?
20 December 2011 | 1:24 AM | 2 comments
heyy guyss, hee. aku tenga tulis rush2 ni sebab mate suda sembab. aku tulis ni pon sebab na ucap thanks to my followers. sorry ta dapat follow balik. busyy ;( hee. so kat sini aku na tunjuk macam mane blog aku, dari pandangan laptop aku. haa, paham ta paham? haha.


so kirenye dari pandangan laptop aku, blog aku da okay da center da. maybe sebab laptop aku cenonet je kot. hee. ade bloggers lain cakap kotak kecik tu lari tempat lain bile dorang bukak blog. kan kan? hoho. sebab laptop tu besa sangat kot.

Ohmaigoddd, aku ta sangke ade jugak orang yg aku kenal bace blog aku. aku nak tukar link la doe. lepasni boleh cite kat diri sendiri je. haha. k bye <3


Old things | New things