Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; I'm not in blogging mood
01 November 2011 | 3:52 AM | 8 comments

Hey guys, thanks for open up my blog. As u can see,
I'm not updating anything rarely right,
I just want to say that I'm really not in a blogging mood.

Aku malas mau update cerita, sebab tatau nak cerita pasal apa.
lagipon takde orang yang baca doe, haha.

Thanks for everyone sebab luangkan masa buka blog aku.
Da malas nak edit blog, da malas segala-galanya.

P/s : youuuu guys know what, ade satu contest tu, aku dapat num 3, but until now i didnt get anything. okayy, this is the 1st time i complain about this. sebenarnya sebelum ni aku memang nak update sal cerita camni, tapi aku sabar, sebab aku malas nak cerita lebih. tapi kalau kau da buat contest tu pastikan hadiah dia ada la weyy. takde masa wa nak tuntut dari lu. lu yang wat contest kan? so automatic kalau aku menang, kau kena carik aku. habis kalau aku tak on9 lebih setahun mana aku nak tau aku menang. SHITTO.

Kes lain, orang tu letak 1st prize topup rm5, pastu die topup aku rm3 je. macam SHIT. mmg malas nak cerita, tapi dah cam serik je. tah pape aaa. malas nak cerita. semua tipu je. B to the A to the B to the I. peace yaw.

Seingat aku, ada satu contest je, aku menang and betul2 dapat topup sama yang di cakapkan. so happy that time, dapat RM10 doe, die tak buat alasan langsung. terus topupkan aku. siap inform lagikk.

Bagi aku la, takde alasan la lambat tuntut ke ape ke? dah kau tulis siapa menang dapat rm10, so ko pandai2 la carik duit time uh, ni tak bila kita lambat tuntut hadiah, siap cakap duit dah habis nak topup takde duit. Puiii, kesah pulak aku. Pelik betul aku dengan orang yang buat contest ni.

Dahla malas nak cerita, kang aku mencarut lebih plak. Haha. Choww ;)



Old things | New things