Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Oh saya lupa password.
17 October 2011 | 5:40 PM | 5 comments
Huuuuuuuu ;( sedihnye. semalam kan aku tuka password fb, hmm pastu hari ni aku lupa apa password tu, aww sedih gila weyyyyyyyy. facebook tu dah lama aku guna weyyy, sejak tahun 2010. Friends pon dah 5000, lepastu tetibe hari ni nasib malang. tu lahh nak tukar password susah2. ha amek kau, terus lupa. biasanya kalau lupa kita leh tengok kat yahoo kan. masalahnya yahoo punya password pon aku lupa. weyyy, sedih weyyy ;(

dahh fed up, ah biar lahh fb lama tu, biarkan je. sedih mmg la kan, tp nak wat camne. so korang2 leh add fb ni eh, yang baru punya.




ohmygoddd, SEDIHNYE ;(


Old things | New things