Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Have you guys ever try Cleverbot?
03 October 2011 | 6:35 PM | 4 comments
Hello earthlings.
lama gila aku tak update kan. hehe. malas suda. haa ni nak tanya korang tau tak apa tu Cleverbot.com? haa siapa yg tau okay duduk diam2. siapa taktau ni aku nak bagitahu. cleverbot ni ialah komputer yang bercakap dengan diri kita. best tak? haha, best kot. kita try je bahasa apa pon boleh, nanti dia akan cuba jawab.

sumber dari google pulak,
Cleverbot is an AI web application that learns how to mimic human conversations by communicating with humans. It was created by AI scientist Rollo Carpenter, who also created Jabberwacky, a similar web application.

PLEASE NOTE: Cleverbot learns from real people

okayy, korang semua paham kan? maksudnya dia copy semua ayat yang orang pernah tulis dalam tu and dia cuba buat Coversation dengan kita. ha ni contoh2 nya, aku tengah cakap dengan Cleverbot ni. 







another note : yang warna biru tu Cleverbot.com tau.
ha korang perasan kan aku asyik tulis justin bieber. haha
aku tak suka dia okayy, saje je tulis nama dia.

korang tanya soalan then tekan 'Think About It'


Old things | New things