Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Selamat hari raya :)
05 September 2011 | 10:01 AM | 7 comments
sila abaikan orang kat belakang tu. haha. siapa dia? biarlah rahsia :p

hello blogger, lamenye tak hudpate entry. busyy laa sayanggg :)
sebenarnye malas mau update, tatau nak cerita pasal apa. bukak je blog, konfem orang cite sal raya kan. ngee. ida pon nak cite sal raya jugak la. raya tahun ni best tp duit raya sikit je dapat. maklum lah dah tua kan. muka pon da matured da. kakak2 la katakan. haha.

1st day raya ida sembahyang dekat Masjid Negara. and ni jugak 1st time doe sembahyang raya kat sana. biasa kat kampung je. so sampai sana je ramai gila orang. tapi yang paling meluatnye, masjid penuh dengan orang indon, bangla, myanmar. grrr. rasa cam ada kat jakarta doe. serius. cuba bayangkan, masa melangkah je masuk pintu masjid tu, orang asing duduk depan tu mintak duit. aduhh, sakit je mata memandang. bukan orang melayu doe. hmm. lepastu ida balek kampung. bestt kat sana :)

this is my pretty lil siter. i love her.
2nd raya, rasa cam tak buat apa la. haha. 3rd raya pegi rumah sepupu sepapat tu sume. banyak beno gambarnye. ida jadi photographer dengan adek ida. muahaha. raya ke 5 pegi selangor and teluk intan. memang dasyat aa pegy teluk intan tu. jauh seyhhh.

ekceli ada banyak gambar. adek ida tangkap guna dslr. tapi kan kan, malas nak upload. tawu sebab apa? sebab pic tu besar and lambat doe nak upload. adoii. tapi raya tahun ni, ida tak bosan, lain la macam tahun lepas. sumpa bosan wooo. tahun ni ida beli baju kebaya nyonya. tapi kan kan, tak sesuai aa. sebab ida da gemok. muahaha. semua orang suruh ida kurus balik. terutama my sayang. ahaha. okayy, i will kurus okayy bie. 

malas nak upload sbb kne tunggu gambar loading. semua saiz besar je.  

btw, sy kan tak raya lagi dengan my sayang. segan lahh nak raya. tatawu kenapa, mybe sebab dia comel kot. nanti semua pandang dia je. haha. minggu depan lahh kot. ada kot la kat situ. haha. sebab sy ni kan kan, jenis yg pemalu nak pegy rumah orang. haha, apa lu cite ni kawan. \ rempit / haha. ada budak gila. cakap sorang2, haha. k la eh, mekaceh sebab baca. sayangg korang.

esok exam, tolong saya, wuaaa :(

Labels: ,



Old things | New things
sila abaikan orang kat belakang tu. haha. siapa dia? biarlah rahsia :p

hello blogger, lamenye tak hudpate entry. busyy laa sayanggg :)
sebenarnye malas mau update, tatau nak cerita pasal apa. bukak je blog, konfem orang cite sal raya kan. ngee. ida pon nak cite sal raya jugak la. raya tahun ni best tp duit raya sikit je dapat. maklum lah dah tua kan. muka pon da matured da. kakak2 la katakan. haha.

1st day raya ida sembahyang dekat Masjid Negara. and ni jugak 1st time doe sembahyang raya kat sana. biasa kat kampung je. so sampai sana je ramai gila orang. tapi yang paling meluatnye, masjid penuh dengan orang indon, bangla, myanmar. grrr. rasa cam ada kat jakarta doe. serius. cuba bayangkan, masa melangkah je masuk pintu masjid tu, orang asing duduk depan tu mintak duit. aduhh, sakit je mata memandang. bukan orang melayu doe. hmm. lepastu ida balek kampung. bestt kat sana :)

this is my pretty lil siter. i love her.
2nd raya, rasa cam tak buat apa la. haha. 3rd raya pegi rumah sepupu sepapat tu sume. banyak beno gambarnye. ida jadi photographer dengan adek ida. muahaha. raya ke 5 pegi selangor and teluk intan. memang dasyat aa pegy teluk intan tu. jauh seyhhh.

ekceli ada banyak gambar. adek ida tangkap guna dslr. tapi kan kan, malas nak upload. tawu sebab apa? sebab pic tu besar and lambat doe nak upload. adoii. tapi raya tahun ni, ida tak bosan, lain la macam tahun lepas. sumpa bosan wooo. tahun ni ida beli baju kebaya nyonya. tapi kan kan, tak sesuai aa. sebab ida da gemok. muahaha. semua orang suruh ida kurus balik. terutama my sayang. ahaha. okayy, i will kurus okayy bie. 

malas nak upload sbb kne tunggu gambar loading. semua saiz besar je.  

btw, sy kan tak raya lagi dengan my sayang. segan lahh nak raya. tatawu kenapa, mybe sebab dia comel kot. nanti semua pandang dia je. haha. minggu depan lahh kot. ada kot la kat situ. haha. sebab sy ni kan kan, jenis yg pemalu nak pegy rumah orang. haha, apa lu cite ni kawan. \ rempit / haha. ada budak gila. cakap sorang2, haha. k la eh, mekaceh sebab baca. sayangg korang.

esok exam, tolong saya, wuaaa :(

Labels: ,



Old things | New things