Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Malaysian Boy
09 September 2011 | 11:14 PM | 1 comments
Hey guys, lamanye tak update. hee. faktor kemalasan menguasai. lagipon sekarang tengah exam lorhh :( haa, ni nak cite, ada lagu baru yang tajuk dia Malaysian Boy. Its a nice song kan, suka dengar. hari tu ida tengok the making lagu ni kat astro. walaupun ada perkara yang tak masuk akal and pelik, lagi2 kat puzzle yang dorang pegang tu. sumpa kelakar la bila baca komen dalam youtube tu. kita nampak ada orang pegang puzzle kuning, tapi kat bendera tu warna kuning kecik je. haha. eh semua benda ni harus dititik beratkan jugak la, tau kenapa? sebab rakyat malaysia suka men 'judge'. ada je tak kena kan kan. biasalah tu.




btw, korang tau kan lagu ni macam 

anda tolong search and listen okayy, memang lagu yang sama lahhhh. sumpa ingat kan buat sendiri :) suara Ila Damia sedapp kann.


Old things | New things