Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; I'll waiting for you ;(
25 September 2011 | 6:41 PM | 8 comments
Its been 15 days tawu tak Comot. Comot pegi mana? balik la sayang :(
aku dengan adik dah puas nangis pikir pasal kau.

hari tu, aku cari Comot dari tingkat 17 sampai ke bawah, setiap rumah aku lalu dengan adik aku, tapi Comot takde. setiap hari aku cari kat bawah flat. kawan abg pon tolong cari Comot. hari tu dia jumpa kucing yg sama warna dengan Comot, dia tanya yang ni ke Comot, aku cakap bukan. then dia terus cari yang lain. aku tau dia sayang kucing and aku tak sangka dia tolong carikan Comot. bf aku pon tak carikan comot. hmm 

Comot,
aku dah boleh terima kau takde dalam rumah ni, walaupun dalam hati Allah je yg tau. sumpa aku rindu kau :( aku bela kuceng lain mot, warna dia sama dengan kau. tapi aku sentiasa tunggu kau depan rumah, aku tau kau pasti akan balik. and tak bermakna aku bela dia, aku dah lupakan kau Comot. aku sentiasa tunggu kau :( 

BALIK LAH YE COMOT :(


Labels: ,



Old things | New things