Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; I feel so sad ;(
30 September 2011 | 12:10 AM | 4 comments
there's a lot of thing that make me stress out this month.

1st thing is :
MY HAIR
arghhh, its was a totally damaged. aku dah tatau nak buat ape dahh. hurmmm. tension gila la weyyyyyyyyy. da macam rambut afro dah. nak tau kenapa rambut aku jadi camni? aku iron rambut, and masa aku iron tu aku sumpa tak perasan temperature dia gila punya tinggi. aku lupa lah berapa. sebab bukan aku punya. heee. ermm, lepastu aku iron je rambut aku, and then aku bau something yg hangus. aku ingat bukan rambut aku. pastu aku buat bodoh. esok lusa aku sedar, kenapa rambut aku cam SINGA ni. haha. kembang nak mampus. lepastu ketak2, perghh. memang cantek, aku terus amek gunting, yeayyy. ptong rambut sendiri. and jadi macam apa. grrrr. aku rasa rambut aku memang takleh panjang la. dulu bila rambut aku cecah je paras ni, konfem ade je hal. dulu2 aku g trim, aku nipiskan, serius ugly. then aku sedih2. aku biar panjang balek. and bila now da panjang aku buat hal balik. hmmmm. takkan nak potong pendek balik ;(

lebih kurang cmni la, cantek tak?

 2nd thing is :
MY MEMORY CARD missing ;(
mesti orang pelik kan, ye aku tau, biase orang letak dalam usb or pendrive kan kan? aku je yg letak kat memory card. nak tau kenapa? aku kena hantar something kat cikgu, so dalam pendrive tu mesti kena kosong kan. so aku MOVE semua gambar aku dalam memory card sony aku 4gb. aku letak kat atas rak aku. tempat biasa aku selalu letak, then, tadi bila aku check balik. takde dahh. hurmmm. memory card tu dah hilang. ya allah, sumpah sedih. banyak kot aku letak dalam tu. ohh yea, mesti korang pelik kan, kenapa aku tak letak memory tu dalam hp, actually aku dah tukar hp E71, so hp sony dah bagi kat orang lain, tapi, memory dia aku amek. and memory card sony ni takleh masuk dalm hp E71 ni. hurmm. banyak kot benda aku letak dalam tu,

- gambar since aku form1 (try imagine, dari aku 13tahun tu weyyy, ya allah)
- gambar sekolah aku
- gambar kelas
- gambar family
- gambar family holiday

OH MAII GODDD, siape yang hilangkan. pleaseee, just give me back.



Old things | New things
lebih kurang cmni la, cantek tak?

 2nd thing is :
MY MEMORY CARD missing ;(
mesti orang pelik kan, ye aku tau, biase orang letak dalam usb or pendrive kan kan? aku je yg letak kat memory card. nak tau kenapa? aku kena hantar something kat cikgu, so dalam pendrive tu mesti kena kosong kan. so aku MOVE semua gambar aku dalam memory card sony aku 4gb. aku letak kat atas rak aku. tempat biasa aku selalu letak, then, tadi bila aku check balik. takde dahh. hurmmm. memory card tu dah hilang. ya allah, sumpah sedih. banyak kot aku letak dalam tu. ohh yea, mesti korang pelik kan, kenapa aku tak letak memory tu dalam hp, actually aku dah tukar hp E71, so hp sony dah bagi kat orang lain, tapi, memory dia aku amek. and memory card sony ni takleh masuk dalm hp E71 ni. hurmm. banyak kot benda aku letak dalam tu,

- gambar since aku form1 (try imagine, dari aku 13tahun tu weyyy, ya allah)
- gambar sekolah aku
- gambar kelas
- gambar family
- gambar family holiday

OH MAII GODDD, siape yang hilangkan. pleaseee, just give me back.



Old things | New things