Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Nothing =='
29 August 2011 | 2:09 AM | 9 comments
hurmmm, dah seploh kali ulang benda ni.
aku nii sebenarnya tade la bengang sgt pon, tp sakit hati sikit la, sebab ade budak ni, die takde mintak pon nk copy assalamualaikum tu, tetibe plak ada dalam blog dia. aduhh, aku dah elok2 bagi freebies, yang kau copy aku punya tu kenape? ni na marah ni.


adekk oii, tu bukan freebies. tu akak punya. kalau NAK, tolong MINTAK boleh? kalau akak tak bagi, JANGAN LA LETAK. paham bahasa melayu kan? okayyy, lepas ni jangan copyy lagi tau.

okayy kat sini ida nak gtau, jangan la copy orang punya. cuba try buat sendiri. biar korang sendiri puas hati dengan apa yang korang buat. ni tak, main copy2, bagi orang bengang ade lah. hmmm


Old things | New things