Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Ishhhh, nak biar buat sakit hati pulak.
23 August 2011 | 4:59 PM | 20 comments
macam mana orang boleh sesuka hati copy apa yang kita buat ek? grrr, buat sendiri la weyy. kita leh tau la kalau sama, camna nak tau? senang je, url sidebar tu same je dengan pic ida ni ha. grr. buat yang biase and burok pon ada orang nak tiru. / so weird \

 

hello adek, tolongla buat sendiri. tak cantek la ni copy2 orang punya. aku sendiri pon tak berani copy orang lain punya, korang sesuka hati jiwe dan raga je copy orang punya eh? ta mara pon, cuma sedih sikit je.


haaa lagi satu, ade orang amek font yang nih haa, ida nampak kat blog sorang girl ni, word da sama tapi, yang bezanya, dia delete gambar gula2 tu,
 
dia tukar gambar gula-gula comel tu jadi gambar apa tah dia letak. erm, maybe korang rasa cam ida tak perasan kan kalau korang tukar apa2, huyyy, ida tau la, sebab ida yang buat. ingat senang ke nak adjust shadow font sebijik cam apa yang ida buat ni? yang pro memang la tak yah cerita. sebab yang pro takkan copy orang punya, dia lagi rela buat sendiri. tak gitu? so, janganla gelabah sangat bila ida cakap,  

/ eh u amek i punya ke? \  
pastu nak reply macam ni, 

/ eh taklah i buat sendiri \  
wkwkwk, tampar japgy.

and lastly, ida nak bagitau la kat sini, sebab ida tengok ramai orang guna freebies assalamualaikum ida punye tu. yang buat ida sedihnya, bila kita bukak credit, takde nama kita, tapi nama orang yang copy freebies kita plak ada. hurmmm. nak buat camne kan? malas doe nak gaduh2. 

and tak harap pon credit tu! 
cuma nak cerita je yang kita buat freebies tu, 
tapi orang kata kita gelabah pulak :(

p/s : thanks adek Han Hanan sebab bagi akak num 3 dalam contest ni [link] ala yang blink2 tu. hee. love youu :) okay la number 3, dari takde ape kan. hee.


Old things | New things