Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Hallo guys
24 August 2011 | 1:03 AM | 8 comments
Err, siapa baca entri di bawah ni, hee. ni nak bgtau girl tu da mintak maaf kat ida. huu, ida ta marah dia pon, tapi mesti ada rasa bengang kan, bila dia da mintak maaf rasa bersalah plak. ermmm, dia anta mesej kat fb ida, kesian dia. erm, ida nak rahsia kan blog dia, tapi dia suruh tunjuk plak, nak buat camne kan, dik, akak ta marah pon. cuma kalau nak guna orang punya, ask for permission first, and kalau orang tu tak bagi. \ jangan ambil la sayang / okayy dah tu je. hee. siape nak baca sila lah bukak okayy. hee.


[khairasyg.blogspot.com]


Sekarang ni, hati tengah gusar \ ayat takleh bla / bahasa lama tu, haha, nak tau tak ida beli baju kebaya untuk raya ni, kebaya nyonya. lawa la jugak, macam ni rupa dia,
Tapi masalahnya sekarang, saiz baju ni SS. hurmmm. geram sangat. padahal time beli tu da cakap da kat makcik tu ida nak saiz M, tiba tiba dapat SS plak. adoiiiii. kecik sangat. ida plak tak perasan. hari ni baru perasan. sedih memangla sedih kan, adek beradek lain semua dah ada bju raya. ida je takde :( nak beli pon mama dahla busy. bf nak shopping baju lain utk ida, kesian lak nak suruh dia beli baju raya baru. hmm.

 ada tak sesape nak beli? ida beli baju ni rm150,
ida jual rm120. ada sesape nak?
ida tak muat sebab ida chubby :( wuuuu.


Old things | New things