Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Tutorial Download Adobe Photoshop Cs3
19 July 2011 | 8:26 PM | 1 comments
Hey guys, eeda tau mesti ramai nak download adobe. tapi taktau katmana kan. eeda punye pon download guna cd tau. hee. eeda tak download kat tenet. ermm, susah gak nak cari, then eeda jumpa tuto ni and rompak kat blog wanhazel. so lets begin.

1st sekali tekan bawah ni.
>> DOWNLOAD <<
da bukak kan, lepastu download je ye. tak nampak?
okay tengok bawah ni eeda tunjuk
 tekan muat turun tu.

dah habis download, pegi bukak dekat tempat yg korang download adobe ps ni tadi. lepastu bukak la file tu, carik adobe photoshop. laptop yang eeda tengah guna ni ada masalah mental hari ni, so korang pandai2 la cari file tu okay. and jangan risau, mesti ada punya. kalau tak jumpa, search lah.

aku dah delete post sebelum ni, sebab ada orang cakap aku aibkan orang.


Old things | New things