Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Tolong lah saya :(
08 July 2011 | 5:12 PM | 12 comments
For your guys information, eedah mikami its not me. dia curik gambar aku. this FAKER is just pretend to be me. i dont know whats wrong with her. i had done so many thing and pretend that i dont care about this issue. but then, this FAKER seems to be so happy to be ME and enjoying her comment with boys. and upload almost every picture that i've shown in facebook. Omaigod. I'm so mentally abuse by this faker. okay, nak cakap dalam bm pulak. hoho. tadi saje je nak improve my english languange. tak salah kan

Thanks to adi anbu. hmmm,
please la, tolong laa aku wehhh. bukak link ni

tolong la tekan block. aku da takbole tahan la. bukak album dia semua gambar aku. apehal budak ni doe? apa masalah dia dengan aku?  korang tolongla block dia weyyy tolonglaaaa aku merayu.


korang taktau camne nak block dia? meh aku ajar, 1st 
bukak facebook dia, lepastu pegi bawah sekali tekan  
Report/Block This Person
then sila la tekan apa yang aku tekan tu.
last sekali buat cam kat atas ni. okay dah tu je. 
please guys help me, i'm really appreciate that

kalau rajin buat kat bawah ni sekali tau.




p/s : this girl also have the same problem,
but the differences is, she is hot,tapi aku?
tak hot pon org nak curik gambar aku
and yang tak boleh bla dia pura-pura jadi aku.



Old things | New things