Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Operasi Menyelamat Kucing di UTP
10 July 2011 | 8:41 PM | 21 comments
Aku suka baca post ini . Ini 1st time dalam hidup aku la dengar ada bomba selamatkan kucing kat Malaysia, biasa nya negara luar je yang suka tolong haiwan2 yang terperangkap. mesti bomba yang jawab call tu sayang kucing kan. ku bangga aa, sebab tak sangka doe bomba sanggup datang tolong untuk kucing tu.
 

Since we all now Malaysia is lack of animal lover, and animal abuser lagi ramai dari animal lover. undang2 untuk haiwan lagi la pulak. teruk gila lah. sampai negara luar pon kutuk. kenapa korang tak sayangkan haiwan aa? kenapa ha? kenapa korang ikat haiwan tu depan rumah? kenapa korang sepak kucing kurap? ni rasa nak marah ni.

compare Malaysia dengan others country. oh man. 

aku tak paham kenapa orang tak kesian kat kucing or anjing yang terbiar tu. kalau aku la kan, kalau tengok anjing kurap tepi jalan pon aku sedih. rasa nak je bawak balik rumah.

baru baru ni, dekat negeri pulau pinang kot tak silap. anjing2 liar ditangkap lepastu ditembak. what the fish. kes ni jadi liputan luas kat tenet. dorang bagi komen, orang2 barat tu cakap dorang tak pernah tembak anjing liar kat negara dorang. bagi ubat mati ada la kot. kejam betul orang kat malaysia ni.

Tapi walaupun seteruk-teruk malaysia, aku bersyukur malaysia tidak seteruk china. tengok kucing2 ni.

Gila kejam! 


F*** you!

and perempuan2 psiko dan gila yang bunuh kucing, arnab


siapa tak pernah dengar cerita ni? ala, kenapa tak pernah. 
jahat doe perempuan ni, dia bunuh kitten tu guna heels dia :(


and malaysian abuser goes to:
allan, i hate you and same goes to malaysian animal lovers.

pengkid yang gilakkk .

please help to make stray cats and other abondend pets dissapear in Malaysia :((
p/s : and yup i'm an animal lover, got problem with that?


Old things | New things