Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Oh belog, saya rindu awak :)
03 July 2011 | 2:41 AM | 6 comments
Hello guys, rindu tak rindu tak? tak rindu? takpe ta kesah. muahaha. okeoke, ekceli kan, aku taktau la ape masalah laptop aku dgn blog ni. tibe tibe plak ta ley bukak. bile bukak je die tulis bad request. wuwu. tacing ah camni, dengki ngan aku la tu. pastu tadi aku delete cookies sekali dapat plak bukak blog. wowo. happy lhaaa :) rindu blog, muahhh. haha

Today kat sekolah ade larian 1 murid 1 sukan. kalau datang dapat 17markah. aku datang sebab aku ni Quarter Master. tau tak pe bende tu? QM tu jaga padang, barang sukan, tolong cikgu bla bla. aku rasa kat sekolah korang tade kot. kan kan. hee. banyak gila benda aku kena buat tadi. penat doe. hurmmm. kena angkat tin cat, lepastu kena susun medal. wuuu. bagi medal masa penyampaian hadiah. lepastu kemas kelas. wey ape pon takbole.

cikgu siap kunci pagar taknak lepaskan kitorang awal2. lagi tak bley bla. terpaksa tunggu 12:30pm. run habis pukul 10:30. budak2 dah penat run lepastu kena buat gotong royong. kesian aku tengok budak2 yg dah habis lari kena buat gotong royong. secara keseluruhannya best la jugak hari ni. tetibe aku jadi rajin tolong cikgu. hoho. okay now aku tengah tunggu awek cun upload picture. haha.

p/s : wa benci gila dengan budak gedik tu doe.


ha comel tak? comel kan warna biskut ni. hoo, now i fall in love with this thing. korang tahu tak ape benda ni? nama dia macaron. aww sangat comel kan warna dia. hee. siapa nak beli usya la link ni jap. wondermilk.


Old things | New things