Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Muchas Gracias .
30 July 2011 | 2:53 PM | 6 comments
Hello saturday. I'm so happy to meet you today. tadi bangun je, ida bukak blog nak check pape comment ke kan. lepastu bukak shoutmix. hee. adek Nurhusna Syabani Hamzah hantar link, dia cakap ida menang contest. huaa, terkejut tawuu. hoho. tapi tak semestinya betul kan, mana tau orang lain main-main, pastu bukak lah blog dia. and memang betul nama ida ada. muahaha, happy? memey aa :) bukak lah kat [link] ni. haa link contest pulak kat sini.

Una, terima kasih sebab pilih blog akak. sayang awak ^^ actually blog ida tak cantik mana pon, tapi sebab ada kucing yang comel tu la kot, so nampak comel. muahaha. thanks to everydaycute for the cute cat. kat bawah ni hadiahnya. comel kan doodle ni. #eeda tak reti buat pon. wuu. THANKS again adek unaa :D



and hadiah lagi satu topap rm10. okay, ida punya maxis yea :p and hadiah yang last pulak ialah free header yang comel. hee. tak sabar nak tengok :)

blog eeda dah berhabuk, lama dah tak update. update pon untuk contest je. hoho. mood ke arah facebook je. muahaha


Old things | New things