Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; badut
04 July 2011 | 10:47 AM | 15 comments
Badut? apa kena mengena dengan post ni? haha. okay aku pon taktau, biar kan je. haha. ha kepada rahman idris kau jangan fikir facebook ni kau sorang je yang guna. nak gurau2 kat dunia luar boleh. aku ni dahla cepat terasa. takpayah nak gelabah sangatla kan kat facebook gurau2 guna nama aku pulak, orang lain boleh baca la. ha lagi satu, kau tulis aku bukan taste kau? eeee, siapa pulak cakap aku nak kau. kalau jumpa kat luar pon maybe aku dah bahan kau. haha. aku ni dahla kejam dan bermulut sangat baik(padahal) hahaha. please la weyh, tolong lah ingat ye, sebelum cakap camtu, cermin la diri tu dulu. dah sempurna ke? walawehh. haha. padan muka kau aku print screen nama kau. lepas ni aku pon nak gurau2 guna nama kau lah. siap tag lagi. kau tunggu je. eee. annoying. entry ini untuk orang yang terasa, tapi kalau korang dah terbaca pon takpela. hoho. err aku ni bukan gelabah la, cuma aku tak suka orang gurau2 guna nama aku kalau benda baik takpelah kan.


Old things | New things