Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Yeay, i finally got it :)
01 June 2011 | 1:54 AM | 0 comments

Okay cakap lah pape korang nak cakap. aku tau korang ada necklace ni. haha. aku baru jumpa benda ni, lama dah tau carik. hari tu cari kat Times Square, tapi tak jumpa. kesian kan aku. haha. so aku decide nak tengok online. banyak blogshop yang aku jumpa jual benda ni, tapi tahla, aku rasa susah nak percaya. and aku malas nak bank in. so tadi aku teman adik laki aku pergi Central Market sebab dia nak buat design baju kat tempat Printing t-shirt. time jalan aku terjumpa Owl Necklace ni, haha, im so happy. u guys know what, tadi time jalan, kitorang cakap pasal owl ring and owl necklace, pastu tiba tiba terjumpa plak. haha. harga pon tak mahal. suka nya. haha :face50: siapa nak meh aku tolong beli. hee.


Blazin' Squad i love you guys :n:


Old things | New things