Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Ulangtahun ke-3 NUSHA
10 June 2011 | 12:00 AM | 3 comments

saya di tag oleh scha yg cantik :) GA ini dibuat untuk ulangtahun akak nusha dan abg shafiq iaitu pada 17 Jun 2011. kat bawah ni gambar dorang. sila tekan banner untuk join yehh.


  • Tajuk entry  ialah "Ulangtahun ke-3 NUSHA"
  • Tlg letakkan salah satu banner kat ats yg korang nak letak kat entry itu..
  • suke ati nak follow or x..
  • Tag sekurang2nya SEORANG dan pastikan  dia tau.. ak check yer.. 
  • Lau tau dari blog ak,letakkan link ak yer syg2!!
  • Ini part pntg di mana korang MESTI wat ucapan yg plg besh,yg mampu wat ak trsenyum,n yg mane2 ptotlaa..xkisah pnjg mane,tp jgn smpai OVER plak..huhuhu..
  • Akhir sekali bila dh siap,tgglkan link anda di komen ENTRY INI dan gtau sape yg TAG anda (letak link penuh insan yg tag anda)..
  • contohnya : Link entry:  Link tukang tag:
  • Okies,itu shj.Tamat 16 Jun 2011 ..Akhir penyertaan sblm tarikh 17 Jun 2011 okies..
Sys Nusha, sy pon taktahu la if u know me or not. ngehngeh yg pasti tak kenal. takpe, sy nak bagi wish jugak untuk u guys. hee. im hoping the best from u guys, harap2 percintaan ini kekal hingga ke jinjang pelamin. insyaallah. seperti biasa, dalam dunia percintaan memang banyak yang harus ditempuhi. so, sy harap akak nusha dan abg shafiq sentiasa cuba untuk mengelak dari sebarang masalah. and anda berdua sangat comel bila bersama (uik, bukan nak bodek yeh) haha. selamat menyambut ulang tahun ke-3 for both of you.

saya tag : Aleeyah


Old things | New things