Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Tudung pendek, kain singkat?
01 June 2011 | 6:24 PM | 9 comments
Tadi time aku blogwalking aku ada baca satu entry, haha, budak ni cerita pasal budak sekolah yg pakai tudung pendek, kain singkat, stokin pendek, bla bla bla. haha. pastu dia cakap budak2 yang pakai camni kelas belakang je. eh yeke? okeoke, kat sini aku nak cakap sikit okay. ye memang aku terasa, sebab aku pernah kawan dengan budak2 yang kain singkat bla bla bla tu, and dorang memang kelas belakang, tapi tak semua. ada yang kelas tengah, tapi aku dengan lagi sorang membe aku je duk kelas depan. tak salah pon nak pakai tudung singkat, kain singkat. kebiasaannya budak2 camni la yg cikgu memang tak suka. haha :face34:

tapi aku punya tudung and kain takde la pendek sangat, ha tengok pic bwh ni.

aku yg tengah tu. apa? pendek ke tudung aku? haha, kesah plak aku. haha :face4: hahaha. saje kaburkan gambar ni. sebab muke sakai gila. ini member aku yang baik-baik la, bukan yg pakai kain singkat tu. haha. gambar dorang tah katmana dah. tak simpan pon. haha. lagipon kawan dengan dorang time umur aku 15 tahun, skrg da 19 tahun da. lama dah kan. time tu aku takde handphone canggih. haha. so gambar takde la. gambar atas ni pon time form5. haha 


masa dulu2 kan, biasanya kalau lalu depan budak2 laki dorang akan cakap

" wey sejak bila sekolah kita banjir ek? "

pastu dorang gelak ramai ramai, pastu membe aku balas,

" buta ke bodoh sekolah kita ada banjir ke"

then budak laki tu cakap,

"abes kain kau tinggi tinggi nak g mana"

then kawan aku reply,

"ni kain aku ke kain kau? mata kau sakit? ala, sian nya kau. balik rumah kau pegy cite kat mak kau, pastu suruh la mak kau bagi duit belikan kain baru untuk aku,"

pastu ada kawan aku lagi sorang jawab ,

" eh untungla kita, ada orang usya kita, dorang jaga kita, siap tengok kain kita singkat, tudung kita pendek,tak sangka, hot jugak kita kan. hahaha, siap amek port lagi pasal kita "

lebih kurang camtu la ayat nye, aku tak berapa sure ayat ni, tapi camni la dorang mulakan fight. syok kan. haha. padan muka budak2 laki tu, mulut dorang tu nak g mana, tapi mmg sorang membe aku ni suke gadoh dgn budak2 laki yg gelabah tu. laki yg seangkatan dgn dorang ialah budak laki seluar cikang. ada skinhead 2 org, mmg cikgu ANTI gile babeng, tp aku tak pernah tegur pon dgn budak2 skinhead tu, takutttt:face16: haha. dah tu jela. memang tujuan nak back up dorang, haha. tak semestinya dorang tak pandai tau. kadang2 dorang saje je buat cmtu ke, mana tau kan. haha. tapi aku kawan dengan dorang tak lama pon. kejap je, dalam 2-3 bulan cmtu. dah tu je nak bebel. thanks for reading, k bai  :n:


Old things | New things