Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Rindu kampung
09 June 2011 | 3:52 AM | 7 comments
Alhamdulillah aku baru sampai KL pukul 9 tadi. 4 hari aku kat kampung. syok woo. sebenarnya aku ni suka duduk kampung. aku pon taktau kenapa. maybe sebab kat kampung aku ada internet, and astro. haha. maju kan kampung aku. jealous tak? sila lah jeles. kampung aku kat Bahau, Negeri Sembilan. woot woot~ aku suka cuaca sejuk kat kampung waktu malam and subuh, waktu tengah hari tak payah cakap la gila babeng punya panas, berpeluh2. yang tak best bila balik kampung ni, kaki gua, habis wok kena gigit dengan nyamuk. gatal sangat, habis aku garu kaki aku. dah buruk :( sob sob. sedihnyaaaaaaaaaa. nak tengok view kampung aku? okay meh sini tengok. gambar kampung takde, pemandangan kat tepi2 je lebih. excited la katakan. haha

ni kolam ikan atok saya.


view dari tepi

ini kolam ikan yg kedua

ini view dari depan kampung saya

ini pon sama, tapi tepi sikit. haha

tempat bakar lemang

lawa kan padi ni

ce teka ni apa? 

lawa nye, ni aku capture tau. haha(gelabah)


ni kolam yg ketiga

kolam ketiga jugak

ini kolam keempat



 





Dan ini dia kucing sayaaaaa. ini kali kedua dia balik kampung, dulu 1st time balik umur dia 3 bulan, now da 6bulan. hee. he was so excited to explore a lot of thing :D



Sila ambil perhatian gambar pertama hingga tujuh besar gila babun 4272*2484 besar doe. nak upload pon lembab. yg bawah dari tu, semua aku dah kecik kan mB dia. senang sikit nak upload :)


There is a new thing in my blog. haha. nak poyo sikit ni. cuba click dekat gambar, dia akan jadi enlarge kan. cantik tak? haha. lagi satu, cuba tekan ayat kat bawah ni dan bawak la main jauh-jauh. lepastu letak balik tau.

 --> EEDApunyeBLOG <--
tekan la weyy, amacam? cool tak? haha



Old things | New things