Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; OMG :p
07 June 2011 | 4:42 PM | 6 comments
hye awak semua, aku kat kmpung ni, cuaca sangat lahhh panasss. haha. hott gila rasa macam dalam sauna. tidur pon berpeluh2 tau. nanti kita pasang aircond lah kat kampung ni. best sikit kan. okayy tujuan nak tulis entry ni ialah sebab nak bagitau yg aku menang contest ni. yeay, omg omg. haha :face50: 

ce tengok bwh ni. mne la tau aku ni rabun ke salah tengok ke en. ngee. sila click sini. aku printscreen kt bwh ni ha. bkn poyo oke. jgnla ckp cmtu. sedih tawu. wuwu. just nak bagitahu je, takde niat lain.



ni nak bgtau, kalau aku online je kn, mesti aku bukak link cik scha ni tw. sebab blog dia owsem. sy suka sy suka. btw, thanks SCHA sebab pilih eeda. hoho :n:

siapa sakit hati lagu aku autoplay and takleh pause? hahaha 


Old things | New things