Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Hari yang memenatkan :)
06 June 2011 | 2:51 AM | 3 comments
Semalam hari sabtu, aku pergi kenduri dekat segambut. kawan ma aku punya anak kahwin. then, pergi bukit idaman, anak kawan mama kawen jugak. lepastu aku ingat nak terus balik rumah. siap2 nak jumpa famiee, tetibe ma cakap nak ikut tak pergi hi-tea? whoaa, of course aku nak. mula mula aku ingat hi-tea kat istana tu untuk cikgu punya event or whatever yg berkaitan dengan guru. rupa-rupanya birthday Sultan Mizan.

okay saya tau saya poyo kan tunjuk surat ni. tapi time pergi hi-tea ni. dua orang satu surat. paham tak? kiranya, satu surat jemputan, boleh bawak sorang je. then aku ikut mama. kawan mama dgn kawan dia lah. so aku sorang paling muda. 



Okay, nama penuh mama kena hide. haha :D

sayangnya adik laki aku takboleh pergi. baru nak suruh dia ambil gambar guna camera dia. huh. kudukut. haha. taw la camera baru kan. tapi kat istana ni memang syok. biasanya ambil gambar kat luar je, kat sebelah kuda tu. haha. ni tetibe dapat masuk dalam, bayangkan jela apa aku rasa. lepastu camera handphone aku rosak. handphone murah memang camtu. haha. 

    
   



agung duduk dalam khemah tu,


gambar makanan pon tak sempat nak ambil. ramai sangat orang. wuwu 

aizat tengah perform depan Sultan and PM 


okay fine korang tak nampak aizat kan. haha. sebab dia perform depan tu ha. mana nak nampak. boleh pergi dekat, tapi tak boleh ambil gambar. haha. tapi lepas dia perform boleh ambil gambar dengan aizat kat tepi, tapi ramai sangat orang. hurm. takpela, mekaseh je, dah nak bla time ni. 

ma aku cakap kek yg sangat pelik. 

 macam pulut kuning. haha


  
kolam raja dekat dengan pintu belakang.
 tapi mama cakap dorang tak mandi kat sini pon. perhiasan je.


And, lepas tu aku cakap dengan ma, aku pening and nak balik. tapi kitorang tak boleh balik selagi Sulta tak bangun. woii, kepala aku sakit tau tak. grr. lepas tu kawan mama, dia pegawai istana. macam orang dalam la or kerabat istana tolong kitorang keluar ikot pintu belakang. haha. happy gila tau, dapat masuk bilik persidangan la apa  tah. syok babe, rasa macam orang kaya. haha. tak pernah dapat lawatan macam ni. wakaka.



 aku taktau bilik apa ni.

tp kat dalam bilik ni memang GILA cantik!




sangat GORGEOUS kat dalam ni.


too bad im not wearing a suitable clothes :( so sad. macam mana nak suitable, aku sendiri taktau yg aku akan pergi sini. macam makcik nak pergi mana je aku pakai. sedih tau. baju kebaya kat rumah rawang. terpaksa pakai baju kurung cotton warna pink yg tak cantik tu. tudung pink baru beli tak sama colour, rambut pulak rosak. mood tak elok. famiee plak tengah merajuk. arghh. tension :( nasib baik takde pakwe handsome time ni. haha. semua mcm org besar je je.

perhatian : semua gambar diatas bukan diambil melalui DSLR. ia hanya camera handphone biasa. jangan kutuk okay. and oh yea, aku nak bagitau ni, aku sebenarnya tak suka ambil gambar diri sendiri. sebab saya minat menjadi seoranga photographer and sy tidak cantik dan juga pemalu. haha. aku tolong mama and kawan2 dia je ambil gambar. and entry ini bertarikh 4/62011.


and balik dari istana tu aku pergi petshop, beli loceng untuk baby aku :p
comel tak? aha.




Old things | New things