Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Hadoiii, ape nihh
29 June 2011 | 1:00 AM | 13 comments
okay malas nak cakap, tengok je kat bawah ni.


Awak, janganla bagi saya bengang, saya ada cakap ke boleh copy picture post saya tu? takde kan? saya dah bg freebies untuk picture post kan? kat sini. tapi kenapa curik sy punya? kenapa? kenapa tak bagitau saya yg awk ambik sy punya? janganla camni doe. kalau nak, boleh buat sendiri kan? tak cantik la main copy-copy orang punya. 

Aku tak letak link blog kau dah cukup bagus, harap kau faham apa yang aku cuba sampaikan.



Old things | New things