Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Day 5: A song to match your mood
08 June 2011 | 1:22 AM | 4 comments

I have a plenty type of song that i'd love to hear when i'm bored. And i love every type of music except metal rock and hardcore. just please dont play it infront of me, because i will shoot your face :) haha. joke joke. its just really, urghh, i dunno, i just hate that type of song. thats all. eh u guys want to hear an awful hardcore song in malaysian way? okayy. please do click this link naratu-pukimak. this song is in BM. okay aku pon nak tulis dalam BM lah skrg. haha. okay fine korang taknak bukak lagu tu kan. meh aku tulis lirik lagu yg terlampau kurang sedap di dengar ni.


Sialan!!

Gumpalan darah menjadi busuk
Menjadi hasutan syaitan
Sanggup kau menipu aku
Itu satu langkah yang busuk

Pukimak kau babi anjing
Berani kau menipu aku
Pukimak kau babi anjing

Sumpah!!
Pukimak!!
Sialan!!

Sehelai daun terbakar hempas
Termusnah angin malam
Sanggup kau menipu aku
Itu satu langkah yang busuk

Pukimak kau babi anjing
Berani kau menipu aku
Pukimak kau babi anjing

Sumpah!!
Pukimak!!
Sialan!!


okay sila urut dada korang sekarang. best tak lagu tu? haha. teruk kan. itulah music hardocre malaysia. kumpulan ini telah ditubuhkan tah bila tah, tak ambil tahu. pastu buat lagu dalam BM yg tak sedap langsung.

haha, dah melalut pulak, a song to match my mood is a song that come out from Bruno Mars voice. yea, suara dia sedap didengar and best. thats all. day 5 complete :)


Old things | New things