Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Day 1: Introduce, recent picture of yourself, 15 interesting facts
02 June 2011 | 1:28 PM | 2 comments
 earthlings. my name is eeda, im turning to 17 this year. okay tipu. hahaha. saya tinggal di kepong dan juga rawang, saya lebih suka tinggal di rawang, berbanding di kepong. yeay. erm, lagi apa ek. i am addicted to polka dot, chocholate and kawaii thing, every girl does like kawaii thing right? my obsession is cat. i love my mr famiee. dah tu je. haha. below is my recent picture. o em jay, ugly meh? haha. kesah plak kau aku hodoh ke tak. haha

mulot itekk. kuekk kuekk. haha,
ini recent pic saya. okay tipu lagi. haha

15 interesting facts about me :

 Suka rahsiakan nama sebenar :c:
 Nampak kasar, tapi hati sy sangat lembut mcm jeli. Jambu cakap
       muka LEGEND, tapi, hati CUTE.
 Sangat obses dengan kucing. meow meow 
 Sangat suka akan cupcakes. ahhh, im fall in love with it, ada org pernah
       bg sy cupcakes satu kotak, sebab dia taw sy suka makan kek comel tu.
 Suka suke bajet good2, paham tak camne? haha
 Sangat pentingkan kebersihan, tapi kalau dah kemas, orang sepah kan,
       malas dah nak ambil kisah .
 Cepat marah tapi cepat cool, saya garang tahu tak? haha dan
       saya suka sound orang. ngeh ngeh .
 Saya tak makan buah tembikai. pelik kan. haha
 Manja, tp tak ramai org tau, sebab sy bukan show opp. haha
 Lost my beloved dad on 17 january 2001 :face22:
 Suara saya kasar, tak percaya? sila call sy sekarang 
 Suka buat muka gangster sampai cikgu selalu attack sy. haha.
       dan saya juga suka cakap macam gangster.
 Saya suka mewarna dan melukis, time sekolah dulu saya selalu
       menang hadiah tau. haha. gelabah.
 Ada kebolehan untuk berpidato, ecece gelabah, haha tapi cikgu
       tak pernah tau, sebab saya tak pernah tunjuk .
 Fall in love dgn bruno mars sila tengok entry INI 
 Suka shopping, sy kan girl, opcoz suka shopping, kecuali time takde
       duit la. hoho, tp kalau bf nak belanja, pon boleh. haha
 Sangat menyampah tengok perempuan yang tergedik2 dengan bf dia.
       lagi2 gedik mcm fasha sandha. euww.
 Saya suka tengok lelaki handsome dan perempuan cantik. haha
 Hati sy mudah tersentuh, tp sy tak mudah menangis depan public.
 Saya suka berkawan dengan lelaki, mungkin sebab saya kasar,
       dan sampai skrg sy berkwn rapat dengan lelaki yg sy knl dari sekolah
       rendah.


dah tu je. haha. aik, macam dah lebih 15 je ni.  hoho.
takpela lebih sikit :) maceh sebab baca, muahh. babai :n:

p/s : skrg sy bengang sebab sy dah takboleh letak icon dlm post, ini pon copy kat post yg lepas. grrr, apa benda la yg aku tekan, tetibe je icon kat edit html tu hilang. hurmmmm


Old things | New things
mulot itekk. kuekk kuekk. haha,
ini recent pic saya. okay tipu lagi. haha

15 interesting facts about me :

 Suka rahsiakan nama sebenar :c:
 Nampak kasar, tapi hati sy sangat lembut mcm jeli. Jambu cakap
       muka LEGEND, tapi, hati CUTE.
 Sangat obses dengan kucing. meow meow 
 Sangat suka akan cupcakes. ahhh, im fall in love with it, ada org pernah
       bg sy cupcakes satu kotak, sebab dia taw sy suka makan kek comel tu.
 Suka suke bajet good2, paham tak camne? haha
 Sangat pentingkan kebersihan, tapi kalau dah kemas, orang sepah kan,
       malas dah nak ambil kisah .
 Cepat marah tapi cepat cool, saya garang tahu tak? haha dan
       saya suka sound orang. ngeh ngeh .
 Saya tak makan buah tembikai. pelik kan. haha
 Manja, tp tak ramai org tau, sebab sy bukan show opp. haha
 Lost my beloved dad on 17 january 2001 :face22:
 Suara saya kasar, tak percaya? sila call sy sekarang 
 Suka buat muka gangster sampai cikgu selalu attack sy. haha.
       dan saya juga suka cakap macam gangster.
 Saya suka mewarna dan melukis, time sekolah dulu saya selalu
       menang hadiah tau. haha. gelabah.
 Ada kebolehan untuk berpidato, ecece gelabah, haha tapi cikgu
       tak pernah tau, sebab saya tak pernah tunjuk .
 Fall in love dgn bruno mars sila tengok entry INI 
 Suka shopping, sy kan girl, opcoz suka shopping, kecuali time takde
       duit la. hoho, tp kalau bf nak belanja, pon boleh. haha
 Sangat menyampah tengok perempuan yang tergedik2 dengan bf dia.
       lagi2 gedik mcm fasha sandha. euww.
 Saya suka tengok lelaki handsome dan perempuan cantik. haha
 Hati sy mudah tersentuh, tp sy tak mudah menangis depan public.
 Saya suka berkawan dengan lelaki, mungkin sebab saya kasar,
       dan sampai skrg sy berkwn rapat dengan lelaki yg sy knl dari sekolah
       rendah.


dah tu je. haha. aik, macam dah lebih 15 je ni.  hoho.
takpela lebih sikit :) maceh sebab baca, muahh. babai :n:

p/s : skrg sy bengang sebab sy dah takboleh letak icon dlm post, ini pon copy kat post yg lepas. grrr, apa benda la yg aku tekan, tetibe je icon kat edit html tu hilang. hurmmmm


Old things | New things