Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Canon EOS 1100D
04 June 2011 | 2:14 AM | 0 comments
My younger brother had bought this camera,

DSLR ni sangat beshh dan sangat bagus. hehe. time dia mula mula nak beli, aku tanya, kenapa tak beli NIKON? dia cakap, dia tak suka Nikon. lagipon abang2 photographer tu suggest dia beli Canon.

and he also bought LOMO camera effect. HOLGA camera. tau apa itu lomo? lomo tu gambar vintage. takpayah edit2 kalau guna camera ni, dia sendiri akan jadi macam zaman dulu kala. gambar vintage gitu. tak percaya cuba search kat google okay. hee. kira kalau dah ada camera ni takpayah edit guna adobe photoshop lah. adik aku yg cakap.

hamster kakak saya nak interfrem. haha. 
comel kan camera ni. suweet je kaler dia.

 this is my baby, my only baby, he make me happy, i love him so muchh<3
saje nak test amek gambar guna camera nih. haha. 
tgk adek aku yg prmpuan tuh pgg kuceng nih. kejam. haha


adek laki aku beli 2 camera, aku beli ape? haha. takde pape. guess how old is my brother? he is only 15. tapi nak beli macam-macam. ada lagi satu dia nak beli, FIXIE. yahh. basikal tua kataku. haha. nak tengok dia? meh bukak sini. Zey Sykes . btw, cantik kan kalau tangkap gambar guna camera ni. suka sangat. harga pon cantik. lens pon dah beratus2 harga. haha :D
okay dah tu je. k bai. 

p/s : tak sabar esok nak dating :p


Old things | New things