Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Bengang plak gua rasa
03 June 2011 | 1:11 AM | 12 comments
amacam? gelabah tak title cmtu? haha, adoi, hati aku tengah panas ni. tapi takde la panas sangat macam time terjumpa FAKERS kat efbie. ni cerita kat blog pulak. ade sorang minah ni suka copy ayat aku, aku tak marah pon, cuma aku pelik kenapa dia suka sangat copy and paste apa aku tulis. bukan best tahap karyawan pon ayat aku tulis dalam blog ni. hurmm. musykil. pastu ayat kat sidebar dia semua ayat aku time duludulu. sesape yg pernah tengok aku punya blog dulu, mesti tau aku ada letak benda benda cmtu. ribbon, ladybird pink, saya pencinta kucing, pastu aishh mls nak cerita dah, tengok jelah bawah ni.

walawehh. cantek ayat lu. kenapa wa rasa mcm ayat dlm blog gua.

eyh apehal sebijik doe?

cantek la sangat perangai cmni. 

okay, cerita kongsi pon awak nak copy? :face11:

ehhh, apehal ayat sebijik ni, bukak sini

jb punya post pon awak nak copy saya punya? tapi kenapa? hurmm
sila buka link ini dan bandingkan, sama je kan? siot, copy pig pulak.



whoa, nampaknya 3 entry telah di copy paste tanpa minta kebenaran. eii, lu main tak cantik dah ni der. (ayat nabila huda) haha. aloo cik adek, kenapa awak suka copy entry saya? nasib je blog awak tak boleh comment, kalau tak, hishh budak nihhh. pandai awak ni kan. eii geram pulak aku tengok. woi g la copy post org lain plak. myampah plak aku rasa. eiiii. hurm, perlu ke tunjuk blog dia? tak perlu lg kot. tengok dia copy lagi ke tak lepas ni. hurmm. sabo je la :face32:


Old things | New things