Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Aww, happy :3
12 June 2011 | 4:02 PM | 2 comments
Muchas gracias for my 400 followers . love you. muahh #haha. tp sygnye aku tak boleh bukak blog org yg ke 400 tu :( tengok bawah ni.



mana blog awk ha? tengok sy dah takleh follow. hurmmm, btw thanks okayy for following me. hee. biasa kalau aku blogwalking mesti ada orang tulis #saya tak amalkan follow you follow me back kan? haha. kenape ha? best ape follow me back tu. baru la rasa best sebab bila dia follow kita, kita follow la dia balik kan. baru la fair and square. eceh. sesape yg follow aku tu, mesti aku akan follow dia balik.  
#tak tipu okayyy, kecuali blog yg takboleh bukak lah. :P

Now on im addicted to Coolblog . ice blended ini sangat owsommmmmm, sedap and ada jeli :D walaupun harga amat besh. haha. biasanya ice blended kita beli RM2.50 or 3.50 kan kan? ice blended coolblog ni sampai RM6 cmtu ah. tadi aku beli 3 iceblog RM12.30. hahaha. tapi besttt gila lahhh. apehal tah tetibe aku syok plak dengan ice blended nih. mula mula dulu adek beli, aku cakap tasedap. hoho

mah feberet :P
Ini kedai dia, comelll :D 

siapa pernah pegi? besh kan :D


Old things | New things