Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Amacam cuti panjang, best? cuti sudah abes bro.
13 June 2011 | 1:04 AM | 2 comments

Haha, siapa kat sini sekolah lagi? ala ciannye dah habis cuti. hoho. sila la buat muka macam spongebob ni, sentiasa happy nak g sekolah walaupun dia dah tua and dia sekolah memandu, bukannya sekolah biasa. haha

best kan ayat ni "Amacam cuti panjang, best? cuti sudah abes bro" haha. today aku plan nak pergi tengok cerita tu. wuuwu. tp tak jadi :(


kitorang gerak dalam pukul 6 tp lepas tu bila sampai Times Square, ticket habis. pukul 10 malam je ada. what. laku doe tiket. haha. memang tak lah weyh nak tunggu kan kan. #woii, aku nak tengok KL gangster lahh. haha. takpe esok g tengok dengan famiee. lepastu kitorang pon g karaoke kat KTV Imbi, syok bha. haha. sedap kot suara membe aku tuh. tak sangka, sebab dia suka cakap suara dia tak sedap. hoho. okay dah tu je. tah apa aku bebel.


eh esok sekolah ke? hoho. siot cuti macam tak cuti je kan. sabor jelah. haha. jangan lupa bagun pagi, pergi sekolah belajar elok2 yeah. haha :D





Old things | New things