Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Yea aku dah BLOCK kau!!!!
30 May 2011 | 2:48 PM | 0 comments
ha padan muka kau, aku tak suka kau kacau aku kau paham takk? skrg aku dah bengang gila tahap gaban, so aku print screen msg kau dari mula kau kacau hidup aku. kau yg paksa aku buat semua ni. gambar dia dah hilang sebab aku dah BLOCK.  padan muka kau!!






aku tak balas langsung msj yg dia hantar, 
tapi dia hantar msj kat aku lebih 10 kali. 


tiba tiba terharu, tah sape tulis cerita pasal dia.



tibatiba nak bagi number kat orang.
this guys is so weird. sila click pada gambar untuk tumbesaran yg lebih sihat 

TOLONGLAHH AKUUU, dia ada number aku emoticon20


Old things | New things