Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Showdown 2011 :)
04 May 2011 | 2:03 AM | 0 comments

baru lepas tengok showdown ulangan kat 8tv tadi ,
dah tengok da rabu lepas, saje tengok balik . haha

aku suka tengok :

  • blazin squad sebab dorang nampak Furious,
  • dejavu breakerz plak sebab aku suka budak sabah. haha,
  • elecoldxhot sbb korang kalahkan HMC time Meltdown. HAHA

hope the best from you guys. chaiyokk !


and for hmc phlow .
aku tak suka, tak suka korang! ahaha

sebabnya :
  1. korang dah pernah masuk tahun lepas . blogger-emoticon.blogspot.com
  2. sebab korang dah ada pengalaman dlm showdown .
  3. sebab aku tengok korang macam poyo tahun 2011 ni, tahun lepas korang nampak sangat humble!
  4. sebab korang back up dancer untuk tv3 .
  5. aku pernah nampak korang menari utk dato siti time abpbh hari tu .
  6. hari tu aku nampak korang menari dalam mentor
  7. korang dah banyak menang, time KFC punya contest, and also rakan muda. kan kan.

btw, tahun lepas aku nak sangat HMC menang,
tapi tahun ni aku taknak korang menang! huh HAHAHA

rindu Giler Battle Crew . huu .
:h: Khenobu
Khenobu is bruno mars look alike. so kiuuut !



tak sabar nak tengok esok punya show emoticon20


Old things | New things