Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; love youuuu
24 May 2011 | 2:29 AM | 6 comments


23/5/2011 
you've ask me to be your girl.
and i say yes i do.


haha, hari tu dia mintak couple aku cakap taknak. sebenarnya aku jual mahal. habis takkan aku nak jual murah kan. lagipon, aku baru kenal satu bulan setengah. tiba tiba lak nak couple.

haha. but, from now on, you are mine. syg youuu famiee <3

siapa yang curik blackberry awak tu saya akan doakan
dia dapat nasib malang. kesian sayang saya ni kan. 
okay awak, nanti kalau awak rajin awak bukak blog ni tau. 
tengok apa yang saya merepek. haha

haha, bf baru. saya rindu awak. rindu awak sangat2, 
jaga diri awak kat sana. saya sayang awak,
saya rasa nak pelok ciom awak sekarang. love you famie. 
sorry sebab tak leh buat status in a relationship dgn awak,
sebab saya dah deactivate fb. wuwu.
saya dah janji dgn diri saya yg sy takkan bukak fb.
bukan sebab sy taknak tunjuk kat org yg kita couple. 

saya sayang awak tahu!
awak selalu panggil saya cantik,
dan saya selalu panggil awak comey.
thank you bie, pndai kau tipu ye.haha



Old things | New things