Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Jealous
07 May 2011 | 3:00 AM | 4 comments
jeles jeles jeles.

kenapa tahun kitorang tak tukar format stpm?
kenapa tahun ni baru nak tukar.
grrrr, cikgu cakap siapa yg ambil stpm tahun ni untung,
sebab skrg dah ikot sem, paham tak?
ikot sem! lagi senang, belajar 4 bln then cuti,
lepas tu soalan dorang semua struktur je.
weyyy, mane aci :(
kitorang kena belajar bagai nak rak,
soalan esei banyak nak mampus. 
dorang dapat cuti ikot sem lak. grrrr




siapa pernah ambil stpm baru tahu camne rasa,
banyak benda kena hafal weyyy emoticon20

LANGSUNG TAK MACAM SPM :face36:
contoh time buat exam sejarah,
soalan esei, kalau merepek sikit dapat markah.
stpm lain, merepek la kau, dapat kosong gak.
grrr, mmg ikot fakta and huraian buku je.
jawab merepek mmg tak dpt ape la
siapa yg pemalas, mmg konfem tak dapat apa.
macam eeda. HAHAHAHA
malas gila bace buku blogger-emoticon.blogspot.com


memang susa doe, eeda benci soalan stpm.
benci benci, eeda benci BM,
wey susa doe, soalan bukan macam spm emoticon19
leyh tibai tibai suka hati, baling dadu, then tanda. haha
BM form6 ada sintaksis, morfologi, fonologi, semantik?
definisi je nk buat apa, bagi contoh sekali doe.
so takpayah  lekehkan STPM. hahaa blogger-emoticon.blogspot.com



ramai orang cakap, 
budak2 matriks ambil stpm pon,
belum tentu boleh bawak.
budak2 dip uitm belum tentu leh bawak form6.
yela mmg takleh bwk sbb korang tak amek stpm.
hahaha.


ha, tu yg eeda dengar la.
even cikgu eeda pon cakap benda yg sama.

TAPI, TAHUN NI TAKPAYAH LA KORANG NAK RISAU,
SIAPA YG NAK MASUK FORM6?AMAT DIGALAKKAN,
 SEBAB KORANG TAKPAYAH FIKIR :
  • NAK BAYAR YURAN U OR KOLEJ YG MELAMPAU,
  • KORANG BELAJAR IKOT SEMESTER,
  • AND SOALAN KORANG STRUKTUR JE, takde esei cam tahun2 sebelum
  • SENANG NAK JAWAB, MACAM PAPER AGAMA SPM je cara dia.
soalan tahun kitorang je yg susa  :(
sbb format lain . yupp, tahun ni jela,
susa tu maksud eeda, yg part esei tu la.
tahun selepas dari eeda dah tak susah sangat.
so sesape nak masok form6 tu digalakkan lah.

ALA PAKAI JELA BAJU SEKOLAH, BUKAN NYA APA PON,
NAK MALU BUAT APA, BUAT BODOH JE APA ORG CAKAP. 

tahun 2011 format last stpm yg susah.
and eeda la antara calon2 terakhir tu :face32:

eeda memang tak puas hati,
membe eeda pon ramai yg sakit hati,
dorang cakap kenapa bagi pressure dekat kitorang,
apa salahnya format stpm yg baru buat time tahun kitorang,
ni bagi kat form6 bawah lak. grrrr emoticon20


THIS IS SUCK !
eeda memang taknak ambil form6,
form6 susah :face32: form6 susahh !
eeda tak pandai, tapi nak buat camne,
dah separuh jalan, takkan nak putus asa?
and eeda masuk form6 pon sebab mama suruh.
jalan pintas mama cakap .
tapi eeda taw eeda takleh bawak.
doe, pressure doe. taknak gagal :face22:

did you guys ever notice
if u spell stressed in backward is desserts?


update : nak tengok cara pengiraan stpm yg lepas punya?
--->tekan sini<--- 


Old things | New things