Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Happy Mothers Day Mama!
09 May 2011 | 9:11 PM | 4 comments
Mama iloveyou so muchh!
you are the best mom i ever have,
thats so truee :)



for your guys information :

ayah ida dah takde, ayah da meninggal dunia,
sob sob, rindu ayahhhh :face32:
dah 10tahun ayah takde, same dgn umur adik ida,
adik ada dlm perut mama time ayah dah mula sakit emoticon20
time tu ida darjah 3, terlalu muda untuk paham.
masa ayah ada, ida sangat2 manja .
bayangkan apa yg ida nak ayah mesti beli,
kalau along dgn abg mintak lambat sikit la dapat, haha
time tu adik laki ada, tapi kecik lagi.
beza umur dengan die pon jauh .

so, ayah da takde, mama kena tanggung semua.
anak ada 5, kesian kan kat mama ida.
sorang amek degree, sorang duk ruma tanam anggur,
sorang asrama, and 2 org lagi sekolah.
banyak benda nak kena bayar.
kadang2 ida rasa mesti susah jadi mama.
time ida form3, mama sgt sgt la strict dgn ida.
skrg pon ade, tp tak bnyk . tp takpe,
mama buat camtu sebab nak tgok anak die berjaya .

btw, thanks for everything mummy!
  • thanks sebab lahirkan ida kat muka bumi ni
  • thanks sebab jaga ida dari kecik mama, takpena tgk mama yg setabah mcm mama.
  • maafkan ida kalau pernah buat mama menangis
  • ida takut hilang mama :face22:
mama, you are the greatest mom i ever have .
no doubt . and no one can replace you . iloveyouuuu !


Old things | New things