Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Exam is over :)
28 May 2011 | 6:23 PM | 0 comments
im done with my exam. padahal exam da lama habis, baru nak update hari ni. haha. so exam da habis, and its really suck. sbb aku tak ready, tak prepare awal awal. asyik duduk depan laptop je. haha :p

macam kuceng gemok ni. haha

"aduhh, kenapa la aku tak baca yang ni, 
aku dah bukak dah benda ni semalam"
ayat yg selalu di sebut oleh aku, tapi bila lepas exam taknak plak baca part tu, pelik betul, cakap je tau. haha, siapa ada perangai macam ni? sila angkat tangan. ishh, trust me PP memang susah kalau tak baca and tak hafal. bila pikir balik kenapa la tak ambil seni. oh ye, kenapa aku tak ambil seni? sebab kat area KL dan Selangor je yg takde cikgu seni untuk ajar form6. arghhh, why ha? membe aku cakap sekolah kat kampung je yang ada subjek seni and cikgu seni for stpm. this is unfair la. ishh. kitorang pon nak ambil seni doe. takpela tak kisah pon. akhirnya dah cuti. yeay :D


Old things | New things
macam kuceng gemok ni. haha

"aduhh, kenapa la aku tak baca yang ni, 
aku dah bukak dah benda ni semalam"
ayat yg selalu di sebut oleh aku, tapi bila lepas exam taknak plak baca part tu, pelik betul, cakap je tau. haha, siapa ada perangai macam ni? sila angkat tangan. ishh, trust me PP memang susah kalau tak baca and tak hafal. bila pikir balik kenapa la tak ambil seni. oh ye, kenapa aku tak ambil seni? sebab kat area KL dan Selangor je yg takde cikgu seni untuk ajar form6. arghhh, why ha? membe aku cakap sekolah kat kampung je yang ada subjek seni and cikgu seni for stpm. this is unfair la. ishh. kitorang pon nak ambil seni doe. takpela tak kisah pon. akhirnya dah cuti. yeay :D


Old things | New things