Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Contest Mata Paling Cantik
04 May 2011 | 2:20 PM | 4 comments
sape nk join? click banner nih :p


Syarat-syarat nye ialah :
  • Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.
  • Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.
  • Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.
  • Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni
  • Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.
  • Tag 3 orang rakan blogger korang.
  • Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.
Tarikh Tutup : 
22 Mei 2011.
Grey contact lens

black contact lens. 

ini lens dolly eyes


ini pon lens jugak :p

eeda tag :
fara
yaya
aida

p/s : fara jgn mara eeda tag taw :p haha


Old things | New things
Grey contact lens

black contact lens. 

ini lens dolly eyes


ini pon lens jugak :p

eeda tag :
fara
yaya
aida

p/s : fara jgn mara eeda tag taw :p haha


Old things | New things