Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Buat tuto? tak reti lah.
15 May 2011 | 2:16 AM | 2 comments

okay suda baca atas tu tulis apa?
ada orang suruh aku buat tuto. :c:
bukan taknak buat yunk, nak buat jugak tau. he
masalahnya aku sendiri taktahu nak buat tuto pasal apa.

sebab semua tuto pasal benda sama je,
kang bila aku buat ada org cakap aku copy la apa la,
kang tiba tiba kena claim copycat la pe benda tah.

woi. haha, macam la kau yang buat tuto tu sendiri.
kau pon curik jugak, yg beza nya
 cuma kau curik mat saleh punya tuto.
tak pon kau copy kat page sape2 :face61:
then ko marah org sebab copy benda yg kau sendiri copy. agaga

jahat kan mulut aku? well, benda tu betul kan?
tak kan lah kau sendiri buat?
rajin pulak nak study buat code, lepas tu tau code nak letak mana.
ohh okayokay, kau cakap kau cari kat google.
tapi kau ada tekan copy tak?
ada tak? ke kau salin satu2? haaaa, jawab la.
ada kan? so kau pon copy jugak bha. hahaha :face4:

tapi kesian gak la, sebab korang da cari code kan,
lepas tu org copy pastu buat kat blog dia plak.
okay da cukup membebel. haha . tata


siapa nak aku buat tuto? okayy, tuto pasal apa ya?
meh bagitahu aku kat comment or shoutmix.


Old things | New things