Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Akibat hilangkan diri tak bagitau
25 May 2011 | 2:30 PM | 4 comments
Tu la, nak deactivate acc fb tak inform awal awal. 
bajet macam misteri je tinggalkan fb senyap senyap. 
Hahaha, padan muka aku. :face4: 

tengok family dalam fb aku semua dah hilang. mesti dorang ingat aku delete dorang dari family pastu terus buang aku dari family.  padahal aku just deactivate account. huu, sedih je. kalau deactivate acc, gambar kita kat family akan hilang, so automatic org akan ingat yg kita dah remove dia dari family. haha, tapi takpe la. takde hal la benda tu. nanti leh buat balik kan.

  


hari ni saya balik sekolah dengan budak hensem. haha. 


Old things | New things