Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Yeay kene cakar :)
27 April 2011 | 4:34 PM | 4 comments
baby syg kenape cakar mummy? tak syg mummy ek? haha.

   ♥
mummy tak marah casper pon sbb cakar mummy,
biase la kucing kan takot air. haha
tp da lme tak kene cakar. blogger-emoticon.blogspot.com
dulu ade la sekali kene cakar dgn die .
sebab time tu 1st time die mandi.

--->tekan sini<---
kalo nak bace lah :p

lepas dari hari tu bile mandi kan die, 
eeda takpena kene cakar.
tapi hari ni kne cakar plak
 emoticon20
haha, maybe sebab tadi biar die lame sangat dalam tandas tu,
biase nye 10 minit je, ni eeda biar 15 minit. haha.
sorry baby emoticon20

Nampak tak?
Buat muke bajet jap. haha
Casper da wangi, meh yum (cium) emoticon20
 
Casper buat muke gangster blogger-emoticon.blogspot.com

p/s : hoho, maybe tak nmpk sgt kot kesan cakar tu dlm pic ni.
tp kalo depan2 nampak jelas woo.


casper da besar da, casper sgt mengada2 :)
tapi pelik sikit sebab mase die kecik bulu die agak tebal.


Old things | New things
   ♥
mummy tak marah casper pon sbb cakar mummy,
biase la kucing kan takot air. haha
tp da lme tak kene cakar. blogger-emoticon.blogspot.com
dulu ade la sekali kene cakar dgn die .
sebab time tu 1st time die mandi.

--->tekan sini<---
kalo nak bace lah :p

lepas dari hari tu bile mandi kan die, 
eeda takpena kene cakar.
tapi hari ni kne cakar plak
 emoticon20
haha, maybe sebab tadi biar die lame sangat dalam tandas tu,
biase nye 10 minit je, ni eeda biar 15 minit. haha.
sorry baby emoticon20

Nampak tak?
Buat muke bajet jap. haha
Casper da wangi, meh yum (cium) emoticon20
 
Casper buat muke gangster blogger-emoticon.blogspot.com

p/s : hoho, maybe tak nmpk sgt kot kesan cakar tu dlm pic ni.
tp kalo depan2 nampak jelas woo.


casper da besar da, casper sgt mengada2 :)
tapi pelik sikit sebab mase die kecik bulu die agak tebal.


Old things | New things