Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Justin Bieber in KL :)
23 April 2011 | 3:54 PM | 5 comments
barubaru ni jb buat konsert kat KL kan,
mesti ramai yg pegy kan.
jelesnye sye tak dpt pegy blogger-emoticon.blogspot.com
aku tak fanatik bieber, but, come on,
he's cute right. haha
blogger-emoticon.blogspot.com

aku nak cerite ade sorang girl yg lucky gile2 babeng,
sebab die dapat naik atas pentas,
and tengok muke bieber dekat2 .
arghh, jelesnye emoticon20



tengok la video kat atas ni ye,
tapi aku mmg respect gile dgn girl ni,
die tak histeria, die tak nangis, die tak excited lebih,
and paling penting,
die tak HUG JUSTIN BIEBER,
kenape ek? gile respect kat girl ni:x:
die cool je, padahal dalam hati siape tahu. haha
boleh nampak dari reaksi muke die,
die cube tahan je. hee.
so cute, sweet je reaksi girl ni :face50:

based from what i've been read in youtube,
they said that the girl doesnt hug jb bcz of her religion .
and mybe sbb jb tw die islam kot. ngee

tgok la girl tu, wuwu. so happy kan :)







kalau aku jadi girl ni pon aku jadi cmtu kot,
nebes weyyhhh blogger-emoticon.blogspot.com
girl ni macam nak pengsan je aku tgk.
dlm hati mmg gemuruh gile tu weyyy. hoho.

tumpang jeles dan gembire utk
najihah from SMK USJ 12
:w:


sape jeles sile angkat tangan mcm usop. hahaha


Old things | New things
tgok la girl tu, wuwu. so happy kan :)







kalau aku jadi girl ni pon aku jadi cmtu kot,
nebes weyyhhh blogger-emoticon.blogspot.com
girl ni macam nak pengsan je aku tgk.
dlm hati mmg gemuruh gile tu weyyy. hoho.

tumpang jeles dan gembire utk
najihah from SMK USJ 12
:w:


sape jeles sile angkat tangan mcm usop. hahaha


Old things | New things