Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; FUCK you faker !
17 April 2011 | 10:40 PM | 6 comments
Fuck you FAKER !

td bukak je blog terus aku tgk shoutbox,
ade ciklyanayahya (link die pon takleh bkk)
die post link kt shoumix aku, 
 die tanye fb aku ke tu,
then aku bukak. grrr. i was like ,
what the hell? another faker? arghhh emoticon20


ni facebook budak noob yg letak name eeda tuh, grrrr.


yg lagi takleh bla die pegy add membe aku.




yg budak laki ni pon bengong,
die ingt yg tu fb aku. :20:

Geramnye, wey pompuan/laki (sbb aku taktaw ko laki ke pmpuan)
yg ko taw curik gmbar org je,
WEYHHHHH tak payah nak eeda latif sangat la .
bodo bodo je .
tak habes2 nak curik gambar orang.
gune jela pic ko tu b o d o h .

ko gune gmbar aku bkn ko jadi hot pon sakai,
baik ko curik gambar org len. aku harap sgt ko bace.
sian lak kat kau nihh, bnyk lagi org lain dalam fb ni,
tapi ko pilih aku, dah sah ko dengki dgn aku
tak pon ko ni musuh aku kan BITCH? emoticon20

utk entry psal FAKER .


maaf jika penggunaan kata amat tidak sopan :)


Old things | New things
Fuck you FAKER !

td bukak je blog terus aku tgk shoutbox,
ade ciklyanayahya (link die pon takleh bkk)
die post link kt shoumix aku, 
 die tanye fb aku ke tu,
then aku bukak. grrr. i was like ,
what the hell? another faker? arghhh emoticon20


ni facebook budak noob yg letak name eeda tuh, grrrr.


yg lagi takleh bla die pegy add membe aku.




yg budak laki ni pon bengong,
die ingt yg tu fb aku. :20:

Geramnye, wey pompuan/laki (sbb aku taktaw ko laki ke pmpuan)
yg ko taw curik gmbar org je,
WEYHHHHH tak payah nak eeda latif sangat la .
bodo bodo je .
tak habes2 nak curik gambar orang.
gune jela pic ko tu b o d o h .

ko gune gmbar aku bkn ko jadi hot pon sakai,
baik ko curik gambar org len. aku harap sgt ko bace.
sian lak kat kau nihh, bnyk lagi org lain dalam fb ni,
tapi ko pilih aku, dah sah ko dengki dgn aku
tak pon ko ni musuh aku kan BITCH? emoticon20

--->TEKAN SINI<--
utk entry psal FAKER .


maaf jika penggunaan kata amat tidak sopan :)


Old things | New things