Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Yeay, I'm satisfied!
07 March 2011 | 4:56 PM | 0 comments
Oh yea,
aku tak post video PENGKID yg
bunuh kucing ni kat blog aku,
aku post kat fb je. hehe
tapi aku tak tengok video ni sampai abes pon,
sebab berderau darah aku tengok,
boleh sakit mental aku duk pkir
anak kuceng tu tahan saket,
and cube bayangkan, mak kuceng tu
akan cari anak die tiap malam.
die mane de akal, die tak nampak anak die mati
emoticon20

tengok pic kat bwh ni

kenal? kalo tak kenal bukak link ni

tergamak kan die buat cmtu :(
tapi AKHIRNYE die dah mintak maaf. HAHAHA
sape tak cuak, ramai da kecam die,
ugut die, haha, padan muke kau, sape sruh seksa kuceng.

bace surat ni, kelaka doe. HAHAHA


sile klik utk tumbesaran,
kalo tak dpt bkk pic ni, sile klik link ni


AKU HAPPY SEKARANG,
walaupun undang2 animal abuser kat
negara kite ni LACK sgt2.
aku tetap gembira sbb ramai kat fb
yg bagi perhatian kat video
anak kucing yg kene pijak nih!

dan sebab tu la bende ni sampai masuk news kat ntv7
and utk pengkid ni aku ucapkan,
PADAN MUKE KAW!
haha




Old things | New things