Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; happy day :)
21 March 2011 | 2:28 PM | 0 comments
Walawehhh. haha. today i got my
 muet result .
MUET tu maksudnye : Malaysian University English Test
and aku pon tak terkecuali utk amek exam nihh,
tp sbb aku ni form6, so mmg best la buat bnyk practise,
utk improve english languange lahh.
ahakk, so aku da dapat paper td,
dapat pon band 3 je, okay la tu kan,
yg soalan no 1 aku dapat band 4,
 tp yg soalan no 2 aku dapat band3
hurm, takpe la, lagi pon aku tak bnyk isi time tu.
aku saje la pegy tanye ape2 kat teacher,
sebelum ni sumpah tak pena ckp dgn teacher tu,
haha, then aku pon try cakap dgn die.
aku tak sangke die akan cakap camni :

i expected more from u,
i know u can do better, 
although your language is better then 'them'
and i said,

whoa, am i?
then teacher nodded her head,
okay thank you teacher, and aku bla cmtu je,

wakaka, mmg awkward gile kalo aku cakap dgn teacher,
bahase sopan santun je, cakap terketar2. haha ';p
well tenkiyu teacher,

aku taw itu kata2 semangat nak suh aku improve,
so aku tak yah la terbangge dri sorang2. hoho




Old things | New things