Follow Dashboard
Tokens?
TITLE; Contest blog paling cantik
19 March 2011 | 9:40 AM | 2 comments
Saye join contest lagi. haha
cukup2 lah eeda, da sepuluh contest join,
tp tak menang2, still nak join. haha
ala pe slhnye, mencube je kan kan . ta salah :p


sape nak join click banner ni okayy .


syarat-syarat :
  • mesti follow blog munci tuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!
  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • hantar link entri ni dekat komen blog sya
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda sya
  • tarikh tamat kontest pada 30.3.2011. insyallah klau nak panjangkan sya akan tukar tarikh tu semula.
  • Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hari
  • Tag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .



saye tag :

 Hadiah-hadiahnya :
-Blog Background
-Kod Font Kevinamanda
-Free Kawaii Favicon 





Old things | New things